Cercar

Transport, condicions d'entrega i devolucions

Transports disponibles

  • Transport Urgent: Treballem amb diferents empreses de transport urgent que poden entregar-li les seves comandes fins la porta de casa seva entre 1 i 3 dies. Els paquets es deixen sempre a peu de carrer o al replà. Pot veure el preu del transport si es registre com a client o mitjançant la comanda instantànea. El preu del transport pot canviar en funció del destí i el volum total dels articles.

 

  • Recollida al nostre magatzem: Si ho desitja, li podem preparar la seva comanda per recollir directament al nostre magatzem i estalviar-se les despeses d'enviament. S'han de tenir en compte les mides dels paquets per tal de recollir-ho amb un vehicle adequat. Tots els articles van perfectament preparats per tal de facilitar el seu transport.

 

Condicions d'entrega i devolucions

  • Plaç d'entrega: Tots els articles d'aquesta botiga estàn disponibles per entregar immediatament, d'un dia per l'altre, excepte els articles on s'indica el plaç d'entrega a la mateixa pàgina de l'article. En moments molt puntuals poden haver-hi articles no disponibles, en aquests casos, l'informarem immediatament del plaç d'entrega de la comanda i podrà decidir esperar-se o bé anular la comanda. L'enviament es realitza sempre que estiguin disponibles tots els articles demanats.

 

  • Garantia de devolucions: Disposa de 7 dies, a partir del moment de la recepció, per tornar l'article o articles que hagi comprat, sempre i quan es faci amb l'embalatge original sense obrir i es realitzi l'enviament o devolució a ports pagats al nostre magatzem. S'abonarà l'import corresponent als articles tornats en perfecte estat, que no hagin estat muntats i que incloguin totes les peces. En cap cas s'abonarà l'import corresponent a les despeses de transport d'enviament ni devolució. Abans de tornar un article és imprescindible fer-ho saber per fax al 972 422 001 o bé per correu electrònic a info@clicmobles.cat per tal d'autoritzar la corresponent devolució. La devolució del pagament es realitzarà pel mateix mitjà de pagament escollit durant la compra.

 

  • Assegurança de transport: Tots els enviaments estan assegurats contra els danys ocasionats pel transport. Si en el moment de l'entrega s'aprecia de forma visible i clara que algún article o paquet té danys causats pel transport s'haurà de notificar per escrit a l'albarà d'entrega abans de firmar-lo. Així mateix, disposa de 48 hores, desde la recepció, per examinar els articles i comunicar-nos qualsevol dany a CLIC MOBLES (mitjançant fax 972 422 001 o bé correu electrònic a info@clicmobles.cat). Tots els articles defectuosos o per danys en el transport es substituiran per altres de nous a la major brevetat possible i de forma totalment gratuïta.

 

  • Embalatge: Tots els articles de la botiga s'envien perfectament embalats pel seu correcta transport. Tot i això, preguem moure tots els paquets vigilant no donar-hi cops.

Cistella  

No hi ha articles

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Comprar

Novetats


Flexa

Promocio Flexa


Disposem en estoc de la majoria articles de Flexa Classic i Flexa White per entrega immediata (2 / 3 dies).