Cercar

Normes d'ús i funcionament

Obertura compte de client

 • Per realitzar una comanda a la botiga online de Clic Mobles, pot obrir un compte de client (totalment gratuït), per tal de facilitar-nos les dades d'enviament i facturació. Aquest procés només és necessari realitzar-lo la primera vegada, ja que llavors podrà accedir-hi sempre que vulgui mitjançant el seu email i un password personal.
  Si ja disposa d'un compte de client pot entrar-hi fent click aquí.
  Des de el seu compte de client podrà realitzar noves compres, veure les que té pendent d'entrega i també veure les que ha realitzat.

Comanda instantània

 • Si no vol registrar-se com a client, pot realitzar la seva comanda ràpidament, només amb les dades que es sol·liciten en el formulari de la comanda instantània. El procés és més ràpid i senzill. Igualment podrà seleccionar la forma d'enviament i de pagament i podrà seguir el procés de la seva comanda fent click aquí amb el seu número de comanda i l'adreça de correu electrònic.

Garantia

 • Tots els articles de la botiga tenen una garantia de 2 anys contra qualsevol defecte de fabricació, a comptar des de la data de compra indicada a la factura. Evidentment, la garantia no és vàlida en aquells casos que s'aprecia de forma clara que el problema ha estat ocasionat per un ús indegut de l'article. Per tal de gestionar la garantia d'un article és imprescindible la presentació de la factura que enviem amb la comanda.

Garantia de qualitat: Les nostres marques

 • Tots els articles que trobarà a la nostra botiga estan fabricats per una selecció d'empreses amb gran reconeixement en el seu sector. Això vol dir que darrera de cada article hi ha un compromís de qualitat, estudis de resistència i fiabilitat assegurada. Tots els articles gaudeixen d'una qualitat assegurada, per la pròpia marca, la fàbrica i nosaltres mateixos. Pot comprovar vostè mateix l'origen, instal·lacions i pàgina web de tots els fabricants i marques que treballem i així assegurar-se que veritablement els articles que comprarà compliran plenament les seves expectatives. La marca dels nostres articles és la veritable garantia de la qualitat dels nostres mobles i accessoris.

Buscar i triar els articles

 • Es poden seleccionar tots els articles de la botiga online des de les diferents CATEGORIES de l'esquerra de la pàgina. En aquesta botiga online hi ha només una petita part d'articles i models seleccionats per comprar online, que anirem ampliant. A la nostra pàgina web i botiga pot veure la resta de mobles i complements.
 • A sota de categories, hi han agrupades totes les MARQUES disponibles online i fent click a sobre de cadascuna es poden veure tots els articles corresponents.

Preus

 • Tots els preus indicats a la botiga són amb l'IVA inclòs, però no inclouen les despeses de transport, que es calculen automàticament en funció del volum i pes dels articles seleccionats.

Seleccionar Transport

 • El nostre servei de transport urgent ofereix la possibilitat de rebre, els articles en estoc, entre 24 i 48 h. Aquesta modalitat de transport es realitza sempre fins al portal de l'edifici, per tant, en cas que l'entrega sigui en un pis, el client ha de preveure la pujada. El preu del transport s'indica en el moment de realitzar la comanda, sempre i quan s'hagui dona't d'alta com a client, indiquant una adreça d'enviament.
 • Una altre opció és desplaçar-vos fins el nostre magatzem / botiga a la Cellera de Ter per recollir els mobles que heu encarregat.

 

Seleccionar Pagament

 • Targeta de crèdit Visa, MasterCard i Maestro:
  Després de realitzar la comanda a la botiga i seleccionar el pagament amb targeta de crèdit, us enviarem automàticament a una pàgina segura de Servired per tal de finalitzar el procés de pagament amb tota seguretat.
 • Transferència bancària:
  Després de realitzar la comanda a la botiga i seleccionar el pagament amb transferència bancària, us enviarem un correu electrònic amb totes les dades per tal de realitzar el pagament des de qualsevol oficina bancària.
 • Paypal:

Si disposa d'un compte de Paypal, pot pagar amb aquesta plataforma.


Com posar-se en contacte amb nosaltres

 • Per qualsevol aclariment, dubte i suggeriment sobre la seva comanda o article de la botiga es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant els següents sistemes:
 • Correu electrònic: info@clicmobles.cat
 • Telèfon: 972 420 382, de dimarts a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 21:00h
 • Formulari de contacte de la botiga.

Cistella  

No hi ha articles

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Comprar

Novetats


Flexa

Promocio Flexa


Disposem en estoc de la majoria articles de Flexa Classic i Flexa White per entrega immediata (2 / 3 dies).