Cercar

Qui som

Clic Mobles

  • Som una botiga de mobles i complements especialitzada en mobles d'autoservei de qualitat, això vol dir que tots els mobles que trobareu a la nostra botiga, tant física com virtual, estan dissenyats per tal que qualsevol persona pugui recollir-ho i muntar-ho fàcilment.
  • Tots els mobles i accessoris que tenim inclouen instruccions de muntatge visuals i estan dissenyats especialment per un muntatge no professional. Amb aquesta fórmula, us podem oferir mobles de qualitat a un preu molt competitiu.
  • Estem a la Cellera de Ter, un poble al centre de la comarca de la Selva, conegut també com "La vila del moble", ja que tradicionalment sempre ha estat un poble relacionat amb la indústria del moble, amb moltes fusteries i empreses del sector.

La Qualitat i les nostres Marques

  • Tots els mobles i accessoris que trobareu a la botiga, són de primera qualitat i compleixen totes les mesures de seguretat europees, especialment els mobles juvenils, amb els corresponents segells i normatives vigents. Tots els articles de la botiga són de marques reconegudes i cadascuna té les seves pròpies característiques de qualitat. Cada marca dels nostres fabricants disposa de la seva pròpia pàgina web on es poden veure els catàlegs, programes de disseny gratuïts i proves de qualitat...

Cistella  

No hi ha articles

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Comprar

Novetats


Flexa

Promocio Flexa


Disposem en estoc de la majoria articles de Flexa Classic i Flexa White per entrega immediata (2 / 3 dies).