Cercar

Flexa

 

És un fabricant de mobiliari i complements per habitacions infantils i juvenils. La filosofia principal de Flexa és la possibilitat d'adaptar tots els elements d'una habitació, a mesura que els nens van creixent. D'aquesta manera podem utilitzar el mateix llit desde els 3 anys fins a l'adolescéncia. En tots els llits es poden posar i treure les baranes de seguretat, aixecar el llit, posar-hi un tobogàn, escales rectes o inclinades, llits tipus tren, etc. segons les necessitats de cada moment. En aquest vídeo es poden veure clarament alguns exemples dels canvis que es poden realitzar.

 

 

Fusta de qualitat
Únicament s'utilitza fusta de la més alta qualitat de boscos nórdics sostenibles. D'aquesta manera garantim que els nostres mobles utilitzin la millor fusta. Flexa, a més, disposa del certificat FSC .

Combinacions del llit juvenil Flexa

 

Infinitat de combinacions

A la botiga trobarà diferents combinacions complertes de llits i lliteres amb tots els elements necessaris pel seu muntatge (baranes, escala, etc). També és posible muntar el llit amb peces individuals o adaptar una combinació a les seves necessitats. Trobarà un catàleg i tarifa amb mides i preus al final d'aquesta pàgina que es pot descarregar, i un programa molt intuitiu de disseny per dibuixar una habitació i col·locar els mobles de Flexa.


Seguretat Provada
Els mobles Flexa s'han creat per a nens. S'ha comprovat cada petit detall, per exemple, no hi ha cantells afilats en els mobles de Flexa: estàn tots arrodonits. Tots els llits amb una alçada superior a 80 cm s'han sotmès a proves de seguretat segons les normatives i han estat homologats per instituts internacionals. Els llits de Flexa són forts i duradors, incorporen les làmines del somier en el mateix llit i permeten canviar-les individualment en cas que es trenquin "accidentalment".

Okotex
Materials Naturals
Tots els teixits de Flexa estàn fabricats amb materials naturals que no provoquen al·lérgies. Tots els teixits i matalassos tenen la certificació "Okotex" que garanteix que els productes compleixen amb una legislació d'alló més exhaustiva i uns requeriments molt més estrictes que els que s'apliquen en d'altres programes de certificació.

5 anys de garantia de subministrament

En comprar un llit Flexa, adquireix un sistema flexible, multifuncional i que es pot renovar amb noves seccions a mida que sorgeixin noves necessitats. La garantia de subministrament de Flexa implica que podrà comprar nous elements per amplar el seu llit de Flexa durant un termini de cinc anys després de la compra del primer, com a mínim.

Fusta natural
Els mobles de Flexa estàn fets de pi massís i, per aixó en els llits es veuen els nusos característics d'aquesta fusta. Tots els mobles vénen perfectament vernissats. Tots els mobles de Flexa es fabriquen amb 2 acabats (colors) diferents: pi natural vernissat transparent i pi natural vernissat blanc.

Instruccions de muntatge
Tots els articles de Flexa inclouen detallades instruccions de muntatge, visuals i pas a pas. Aquestes instruccions també es poden descarregar desde la pàgina web de Flexa, o bé, les podem demanar si les han perdut. Com exemple, podeu veure les instruccions originals d'un llit de Flexa (PDF: 1MB). En el següent vídeo es pot veure com es pot convertir fàcilment un llit baix amb baranes en un llit elevat amb escala i aprofitar així la part inferior per jugar o guardar.

 

 

Enllaços disponibles:

Pàgina web de Flexa

Preguntes freqüents sobre els llits i combinacions de Flexa (PDF)


Cistella  

No hi ha articles

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Comprar

Novetats


Flexa

Promocio Flexa


Disposem en estoc de la majoria articles de Flexa Classic i Flexa White per entrega immediata (2 / 3 dies).