Cercar

Kit per llitera Tren o "L" (llit semi-alt)

Aquest kit de peces Flexa permet convertir 2 llits individuals en una llitera tipus tren o tipus "L" semi-alta (143 cm d'alçada total). L'escala i les barreres es demanen per separat.

L'alçada útil a sota el llit superior és de 102 cm.

Més detalls


113,00 € amb IVA

Plaç d'entrega: 4/5 setmanes

15 articles de la mateixa categoria

Els dos tipus de llitera, en tren o "L", permeten posar cortines decoratives a sota el llit superior. Si es vol que les cortines toquin a terra, es poden afegir unes extensions a joc (rosa, blau o crema).

Per completar el muntatge, és necessari escollir una escala recta o inclinada per llit semi-alt i que el llit superior disposi de baranes de seguretat a tot volt, si no n'hi han. El llit inferior és necessari que inclogui una barana llarga a la part de darrera.

En el llit tipus tren, l'escala recta o inclinada es pot col·locar a l'esquerra o a la dreta del llit.

A l'apartat de Combinacions hi ha la possiblitat de seleccionar diferents muntatges de llits i lliteres senceres amb totes les peces necessàries.

Llits tipus tren

Permet posar un llit sobre un altre, peró separats. La distància de separació es pot ajustar en funció de l'habitació o l'espai que volem ocupar. Com a mínim és necessari una distància de 250 cm per els 2 llits, tot i que es pot ampliar fins a 375 cm. La mida óptima és 300 cm, ja que permet posar una cortina amb porta a l'espai que queda a sota el llit.

L'escala es pot posar recta o inclinada (amb barana de color) i permet posar-la a l'esquerra o la dreta del llit superior.

L'ordre dels llits també es pot triar, i permet posar el llit alt a l'esquerra o la dreta del muntatge, tal i com es veu a les imatges següents.

Igualment, en el moment que sigui necessari, els 2 llits es podràn muntar en tipus "L", o bé separar-los i tornar a tenir 2 llits individuals.

Llit tipus Tren

tipus tren amb escala recta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llits tipus "L"

Anomenem els llits tipus "L" a les lliteres col·locades en 90 graus.

Es pot triar la posició del llit alt a l'esquerra o la dreta i podem posar una escala recta o bé inclinada.

Igual que el muntatge amb tipus "tren", els 2 llits es podràn separar i tornar a tenir 2 llits individuals, sempre que calgui.

També disposem, en aquest cas, d'un espai a sota el llit alt, que podem tancar amb cortines decoratives.

Llitera "L"llitera "L"

 

Links interessants:

Veure o descarregar les instruccions de muntatge (PDF web de Flexa)

Més informació general sobre Flexa

Cistella  

No hi ha articles

Enviament 0,00 €
Total 0,00 €

Comprar

Novetats


Flexa

Promocio Flexa


Disposem en estoc de la majoria articles de Flexa Classic i Flexa White per entrega immediata (2 / 3 dies).